Persoonlijke service
Eigen montageteam
Beoordeeld met een 9,5
info@eranfloor.nl | Showroom: Akerstraat 33a Kerkrade

Horizontale jalozieën

Eran Floor levert ook horizontale jaloezieën als raamdecoratie 

Inspiratie showroom in Kerkrade West

Raamdecoratie middels horizontale jaloezieën!

Klassieke schoonheid in modern design
Jaloezieën zijn oorspronkelijk uit Frankrijk afkomstig. Ze maakten het als raamrooster mogelijk om naar buiten te kijken en voorkwamen tegelijkertijd dat er naar binnen gekeken kon worden. Vandaag zijn het klassiekers in binnenzonwering. Ze bieden u het uitzicht zonder van buitenaf zichtbaar te zijn.

Horizontale jaloezieën bestaan uit horizontaal lopende, verstelbare lamellen. Deze kunnen fijn geschakeerd worden om het invallende licht flexibel te regelen.

Flexibele en veelzijdige gebruiksmogelijkheden
MHZ horizontale jaloezieën zijn van aluminium gemaakt en daardoor robuust en duurzaam. Ze zijn geschikt voor elke ruimte alsook verschillende raamgroottes en -vormen. In vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers zijn ze flexibel inzetbaar. Niet-verblind werken aan het beeldscherm maken de jaloezieën eveneens mogelijk.

In de ruimte creëren de lamelgordijnen een zakelijk-lichte sfeer. Hun filigraan aard integreert uitstekend in rechtlijnige architectuur en een minimalistische inrichtingsstijl. Verschillende kleuren en oppervlaktestructuren openen voor u individuele speelruimte bij de inrichting.

TwinLine: Deze horizontale jaloezie is naar boven en onder vrij verschuifbaar. De lamellen kunnen op elke positie aan het raam gepositioneerd worden. Met de instelbare lamel-draaihoek stuurt u de lichtinval individueel. De montage wordt in de glaslat uitgevoerd, waardoor de functie van draai- en tuimelramen onbeperkt behouden blijft.
Offerte aanvragen?

Een greep uit onze horizontale jalozieën!

Offerte aanvragen?

Wil je graag een offerte aanvragen voor een traprenovatie?
Kies dan voor een aanvraag met afspraak aan huis 
of kies voor een bezoek aan onze showroom.
+31 045 - 541 41 41
info@eranfloor.nl
Offerte aanvragen

Eran Floor

Eran Floor heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de woningbranche. Wij zijn dé specialist in Limburg op het gebied van leveren en leggen van laminaat, lamelparket, pvc vloeren, traprenovatie en raamdecoratie.

Showroom Kerkrade

Akerstraat 33a
6466 HA Kerkrade
Dinsdag t/m Zaterdag
10:00 - 17:00

Contactinformatie

Telefoonnummer
+31 045 - 541 41 41
E-mailadres
info@eranfloor.nl

Volg ons op Social Media

Developed by ISL Marketing