Persoonlijke service
Eigen montageteam
Beoordeeld met een 9,5
info@eranfloor.nl | Showroom: Akerstraat 33a Kerkrade

Vloeren

Een stijlvolle vloer voor ieder interieur!

Inspiratie showroom in Kerkrade West

Een betaalbare vloer voor ieder interieur!

Eran Floor heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de woningbranche. Wij zijn dé specialist in Limburg op het gebied van leveren en leggen van laminaat, lamelparket, en PVC Vloeren.

Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer voor je huis of kantoor, zijn er verschillende opties waaruit je kunt kiezen. Laminaat, lamelparket en PVC-vloeren zijn enkele van de populaire keuzes vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en esthetische aantrekkingskracht.  Ook passen onze vloeren in ieder interieur. 
Als je kiest voor een nieuwe vloer van Eran dan kies je altijd voor een mooie afwerking, eigen legservice en betaalbare prijzen.

Tijdens een bezoek aan onze showroom krijgt u de look & feel die nodig is om te kiezen voor de juiste vloer. 

Wij hebben namelijk verschillende diktes, kleuren en soorten tentoongesteld in onze showroom. 
Offerte aanvragen?

Laminaat vloeren

Wilt u uw laminaatvloer liever laten leggen? Kies dan voor de all-in aanbieding inclusief legservice van Eran Floor. Heeft u zelf geen tijd om laminaat te leggen? Of heeft u wellicht “twee linkerhanden”? Dan is het verstandig om uw laminaatvloer door de professional te laten leggen. Het grote voordeel van laminaat laten leggen door Eran Floor is het natuurlijk het gemak. Het scheelt u een hoop ergernis, tijd en in de meeste gevallen ook geld.

De laminaatvloeren van Eran Floor zijn van topkwaliteit. Dit is onder meer terug te zien in de diepte van dessins, de kleuren en de diversiteit in prints per dessin, de natuurgetrouwe en voelbare houtnerven, het gepatenteerde click-systeem en de waterbestendigheid. Een groot deel van onze laminaatcollectie is geschikt voor vochtige ruimtes zoals keuken, toilet en badkamer en kunnen probleemloos vochtig gereinigd worden. Voor al onze laminaatvloeren hebben wij passende plinten en afwerkprofielen.

Tevens zijn onze laminaatvloeren geschikt voor vloerverwarming.

Voor iedere ruimte in uw huis kunnen wij een geschikte laminaatvloer leveren en uiteraard ook vakkundig leggen.

PVC Vloeren

Vloeren van PVC zijn tegenwoordig enorm populair. Ze zijn beter, sterker en zwaarder dan gewoon vinyl. Door nieuwe productie technieken hebben de PVC vloeren een structuur die overeenkomt met het design. Dus u kunt de houtnerf niet alleen zien maar ook daadwerkelijk voelen.

De voordelen van PVC zijn zeer onderhoudsvriendelijk, geschikt voor vloerverwarming, geschikt voor natte ruimtes (badkamer, wc, keuken), harde toplaag, natuurlijke uitstraling (hout, tegels), minimaal contactgeluid en een lange levensduur.

Of het nu gaat om een klassieke PVC vloer in de woonkamer, visgraat PVC op de slaapkamer of een complexe walvisgraat PVC vloer inclusief plinten met enkele uitdagende hoeken: onze professionals zorgen hoe dan ook voor een perfect gelegde vloer.

Voor iedere ruimte in uw huis kunnen wij een geschikte PVC Vloer leveren en uiteraard ook vakkundig leggen.

Lamelparket

Lamelparket is de favoriete keuze voor vloeren vanwege zijn uitzonderlijke populariteit. Met een superieure kwaliteit en duurzaamheid overtreft het gewoon vinyl. Dankzij geavanceerde productietechnieken heeft lamelparket een structuur die nauw aansluit bij het design, waardoor je niet alleen de houtnerf kunt zien, maar ook kunt voelen.

De voordelen van lamelparket zijn legio. Het is zeer onderhoudsvriendelijk en geschikt voor vloerverwarming. Met zijn robuuste toplaag biedt lamelparket niet alleen een natuurlijke uitstraling, of het nu hout of tegels betreft, maar minimaliseert het ook contactgeluiden en gaat het lang mee.

Wij bieden geschikt lamelparket voor elke ruimte in jouw huis en garanderen vakkundige plaatsing. Laat ons de ideale lamelparketvloer leveren en professioneel leggen in iedere kamer van jouw woning.

Plinten

Gebogen of rechthoekig, laag en bescheiden of met opvallende versiering, in de kleur van de vloer, effen of heel creatief om zelf te verven: in het ERAN Floor-assortiment ontbreekt niets. Aan u de keuze!

In uw eigen huis wilt u pure harmonie vanaf de basis – en terecht. Met plinten die zijn afgestemd op de kleur of het decor van de betreffende vloer, bereikt u dit effect moeiteloos. Het evenwichtige samenspel van vloer en plint wordt afgerond door het overtuigend doorlopende decor van plint tot plint. Zo goed ziet perfecte harmonie eruit.

Om een project meesterlijk te voltooien, moet elk detail perfect kloppen. Lijsten en plinten van Eran Floor zijn de laatste stap naar perfectie – en de persoonlijke omlijsting voor uw geheel eigen inrichtingsstijl. Ons assortiment lijsten opent u alle mogelijkheden, van klassiek wit via creatief contrastrijk tot aangenaam harmonisch. 

Een greep uit onze vloeren & plinten

Offerte aanvragen?

Wil je graag een offerte aanvragen voor een traprenovatie?
Kies dan voor een aanvraag met afspraak aan huis 
of kies voor een bezoek aan onze showroom.
+31 045 - 541 41 41
info@eranfloor.nl
Offerte aanvragen

Eran Floor

Eran Floor heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de woningbranche. Wij zijn dé specialist in Limburg op het gebied van leveren en leggen van laminaat, lamelparket, pvc vloeren, traprenovatie en raamdecoratie.

Showroom Kerkrade

Akerstraat 33a
6466 HA Kerkrade
Dinsdag t/m Zaterdag
10:00 - 17:00

Contactinformatie

Telefoonnummer
+31 045 - 541 41 41
E-mailadres
info@eranfloor.nl

Volg ons op Social Media

Developed by ISL Marketing