Persoonlijke service
Eigen montageteam
Beoordeeld met een 9,5
info@eranfloor.nl | Showroom: Akerstraat 33a Kerkrade

Rolgordijnen

Eran Floor levert ook rolgordijnen

Inspiratie showroom in Kerkrade West

Raamdecoratie middels rolgordijnen!

Uiterst nuttig en uitgesproken mooi
Een rolgordijn bestaat uit een aluminium of stalen as en een daarop gewikkeld stofpakket. De zicht- en lichtmodulatie ontstaat door het op- en afwikkelen van de stof die in uiterst fijne stappen vergrendeld kan worden.

Praktisch: laat de stof zakken als u optimale bescherming tegen binnenkijken en verblinding nodig hebt. Om het raam vrij te maken en veel daglicht binnen te laten, opent u het rolgordijn volledig. De cassettevariant beschermt de opgerolde stof bovendien tegen stof.

Hoogste vereisten voor individuele behoeften
We produceren zowel de techniek alsook de stof van onze rolgordijnen volgens de hoogste vereisten. Door de duidelijke en rechtlijnige vorm integreren ze bescheiden in uw woonomgeving. In het private woongedeelte, in de keuken en badkamer of in de utiliteitsbouw bieden rolgordijnen van MHZ functionele zicht- en zonwering in textiel.

De keuze van de stof is bepalend voor de graad van zicht-, blik- en lichtwering. Met verschillende transparantieniveaus, structuren en kleuren hebben de stoffen een uniek effect en creëren ze een individuele sfeer. Speciale stoffen zijn geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer alsook in de projektbouw.
Offerte aanvragen?

Een greep uit onze rolgordijnen

Offerte aanvragen?

Wil je graag een offerte aanvragen voor een traprenovatie?
Kies dan voor een aanvraag met afspraak aan huis 
of kies voor een bezoek aan onze showroom.
+31 045 - 541 41 41
info@eranfloor.nl
Offerte aanvragen

Eran Floor

Eran Floor heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de woningbranche. Wij zijn dé specialist in Limburg op het gebied van leveren en leggen van laminaat, lamelparket, pvc vloeren, traprenovatie en raamdecoratie.

Showroom Kerkrade

Akerstraat 33a
6466 HA Kerkrade
Dinsdag t/m Zaterdag
10:00 - 17:00

Contactinformatie

Telefoonnummer
+31 045 - 541 41 41
E-mailadres
info@eranfloor.nl

Volg ons op Social Media

Developed by ISL Marketing