Persoonlijke service
Eigen montageteam
Beoordeeld met een 9,5
info@eranfloor.nl | Showroom: Akerstraat 33a Kerkrade

Insectenwering

Eran Floor levert stijlvolle insectenwering 

Inspiratie showroom in Kerkrade West

Stijlvolle bescherming tegen allerlei insecten!

Bent u op zoek naar een stijlvolle insectenwering, die uw leefruimte beschermt met een vleugje elegantie. Wij begrijpen dat uw woning een weerspiegeling is van uw persoonlijke stijl en dat u geen compromis wilt sluiten op het gebied van design. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige insectenweringsopties die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Onze insectenweringen zijn een combinatie van innovatieve technologieën met oogstrelende ontwerpen, zodat u kunt genieten van een ongestoorde omgeving zonder concessies te doen aan de visuele aantrekkingskracht van uw interieur. Of u nu op zoek bent naar strakke horren voor ramen en deuren, sierlijke vliegengordijnen of moderne plisséhorren, wij hebben de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften.


Wacht niet langer en ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek bij. Laat ons u helpen uw leefruimte te beschermen tegen ongewenste insecten, terwijl u tegelijkertijd een vleugje stijl toevoegt. 

Blader door onze website, raak geïnspireerd en neem contact met ons op voor een persoonlijk advies. Met onze stijlvolle insectenwering kunt u eindelijk genieten van een harmonieuze en insectvrije omgeving waar u trots op kunt zijn. 
Offerte aanvragen?

Bekijk insectenweringen

Offerte aanvragen?

Wil je graag een offerte aanvragen voor een traprenovatie?
Kies dan voor een aanvraag met afspraak aan huis 
of kies voor een bezoek aan onze showroom.
+31 045 - 541 41 41
info@eranfloor.nl
Offerte aanvragen

Eran Floor

Eran Floor heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de woningbranche. Wij zijn dé specialist in Limburg op het gebied van leveren en leggen van laminaat, lamelparket, pvc vloeren, traprenovatie en raamdecoratie.

Showroom Kerkrade

Akerstraat 33a
6466 HA Kerkrade
Dinsdag t/m Zaterdag
10:00 - 17:00

Contactinformatie

Telefoonnummer
+31 045 - 541 41 41
E-mailadres
info@eranfloor.nl

Volg ons op Social Media

Developed by ISL Marketing