Persoonlijke service
Eigen montageteam
Beoordeeld met een 9,5
info@eranfloor.nl | Showroom: Akerstraat 33a Kerkrade

Vloerbescherming

Eran Floor levert ook vloerbescherming

Inspiratie showroom in Kerkrade West

Bescherm uw vloer met vloerbescherming!

Bent u op zoek naar vloerbescherming?  Wij begrijpen dat uw vloer een waardevolle investering is, en daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die uw vloer langdurig mooi en beschermd houden.

Of u nu een hardhouten vloer, laminaat, tegels of een ander type vloer heeft, onze vloerbeschermingsoplossingen zijn speciaal ontworpen om de levensduur van uw vloer te verlengen en schade te voorkomen. Met onze producten kunt u zorgeloos genieten van uw vloer, wetende dat deze optimaal beschermd is tegen krassen, vlekken en slijtage.

Of u nu op zoek bent naar vloerbeschermers voor stoelpoten, meubelsliders, beschermende matten of andere producten, wij hebben wat u nodig heeft. Onze vloerbeschermingsproducten zijn duurzaam, eenvoudig te installeren en vormen een naadloze aanvulling op uw interieur.
Bescherm uw vloeren vandaag nog. Blader door onze website, ontdek ons uitgebreide assortiment en neem contact met ons op voor persoonlijk advies. Met onze vloerbeschermingsproducten kunt u vol vertrouwen leven en genieten van een prachtige vloer die jarenlang meegaat.

Investeer in de bescherming van uw vloer en verzeker uzelf van een langdurige schoonheid. Kies voor vloerbeschermingsoplossingen en geniet van gemoedsrust, wetende dat uw vloer beschermd is tegen de dagelijkse uitdagingen van het leven.
Offerte aanvragen?

Een greep uit onze vloerbeschermingen

Offerte aanvragen?

Wil je graag een offerte aanvragen voor een traprenovatie?
Kies dan voor een aanvraag met afspraak aan huis 
of kies voor een bezoek aan onze showroom.
+31 045 - 541 41 41
info@eranfloor.nl
Offerte aanvragen

Eran Floor

Eran Floor heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de woningbranche. Wij zijn dé specialist in Limburg op het gebied van leveren en leggen van laminaat, lamelparket, pvc vloeren, traprenovatie en raamdecoratie.

Showroom Kerkrade

Akerstraat 33a
6466 HA Kerkrade
Dinsdag t/m Zaterdag
10:00 - 17:00

Contactinformatie

Telefoonnummer
+31 045 - 541 41 41
E-mailadres
info@eranfloor.nl

Volg ons op Social Media

Developed by ISL Marketing