Persoonlijke service
Eigen montageteam
Beoordeeld met een 9,5
info@eranfloor.nl | Showroom: Akerstraat 33a Kerkrade

Trapleuningen

Eran Floor levert stijlvolle trapleuningen met elke stijl!

Inspiratie showroom in Kerkrade West

Betaalbare trapleuningen voor iedere trap!

Bent u op zoek naar een nieuwe trapleuning om uw trap een stijlvolle en veilige uitstraling te geven? Bij Eran Floor in Kerkrade bent u aan het juiste adres!

Onze showroom biedt een uitgebreide selectie trapleuningen in verschillende stijlen, zodat u de perfecte keuze kunt maken die past bij uw interieur en persoonlijke smaak. Bij Eran Floor begrijpen we dat een trapleuning niet alleen een functioneel onderdeel van uw trap is, maar ook een belangrijk decoratief element in uw huis. 

Daarom hebben we een gevarieerd assortiment trapleuningen samengesteld, zodat er voor iedereen iets te vinden is. Of u nu houdt van een moderne, strakke look of de voorkeur geeft aan een meer klassieke en traditionele stijl, wij hebben de trapleuning die bij u past.
Wij staan klaar om u te begeleiden en te adviseren bij het maken van uw keuze. Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste stijl, het kiezen van het materiaal en het bepalen van de lengte en hoogte van de leuning. 

In onze showroom kunt u de trapleuningen niet alleen bekijken, maar ook aanraken en voelen. Zo krijgt u een beter idee van de kwaliteit en het vakmanschap dat wij bieden. Onze trapleuningen zijn gemaakt van duurzame materialen en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.
Offerte aanvragen?

Een greep uit onze soorten trapleuningen

Offerte aanvragen?

Wil je graag een offerte aanvragen voor een traprenovatie?
Kies dan voor een aanvraag met afspraak aan huis 
of kies voor een bezoek aan onze showroom.
+31 045 - 541 41 41
info@eranfloor.nl
Offerte aanvragen

Eran Floor

Eran Floor heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de woningbranche. Wij zijn dé specialist in Limburg op het gebied van leveren en leggen van laminaat, lamelparket, pvc vloeren, traprenovatie en raamdecoratie.

Showroom Kerkrade

Akerstraat 33a
6466 HA Kerkrade
Dinsdag t/m Zaterdag
10:00 - 17:00

Contactinformatie

Telefoonnummer
+31 045 - 541 41 41
E-mailadres
info@eranfloor.nl

Volg ons op Social Media

Developed by ISL Marketing