Persoonlijke service
Eigen montageteam
Beoordeeld met een 9,5
info@eranfloor.nl | Showroom: Akerstraat 33a Kerkrade

Onze showroom

Boordevol inspiratie voor een stralende vloer, trap of raamdecoratie!

Inspiratie showroom in Kerkrade West

Bezoek onze showroom voor vrijblijvend advies! 

Welkom bij Eran Floor, uw one-stop-bestemming voor hoogwaardige vloeren, traprenovatie, trapleuningen en raamdecoratie in Kerkrade. Onze showroom is de perfecte plek om inspiratie op te doen en de prachtige producten te ontdekken die wij te bieden hebben.

Als u op zoek bent naar vloeren die duurzaamheid, stijl en functionaliteit combineren, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie vloeren, waaronder PVC, laminaat en lamelparket. Of u nu een strak en modern interieur wilt creëren of een warme en klassieke sfeer wilt neerzetten, onze vloeren passen perfect bij uw wensen en behoeften. Wij staan klaar om u te adviseren over de beste vloerkeuze voor uw specifieke ruimte.
Naast vloeren bieden wij ook professionele traprenovaties aan. Als uw trap zijn beste dagen heeft gehad of als u gewoon een nieuwe uitstraling wilt creëren, kunnen wij u helpen. Met ons traprenovatiesysteem kunnen we uw trap omtoveren tot een prachtig en veilig pronkstuk in uw huis. Bovendien hebben we een breed scala aan trapleuningen om de veiligheid en het gemak van uw trap te verbeteren.

Wanneer het gaat om raamdecoratie, hebben we voor elk raam en elke stijl de perfecte oplossing. Van elegante gordijnen tot praktische jaloezieën en moderne rolgordijnen, wij hebben een uitgebreide selectie om uit te kiezen. Onze raamdecoratie is niet alleen een visueel statement, maar biedt ook privacy en controle over de lichtinval in uw ruimte. Kom naar onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden voor uw ramen.
Offerte aanvragen?

Een kleine impressie uit onze showroom!

Offerte aanvragen?

Wil je graag een offerte aanvragen voor een traprenovatie?
Kies dan voor een aanvraag met afspraak aan huis 
of kies voor een bezoek aan onze showroom.
+31 045 - 541 41 41
info@eranfloor.nl
Offerte aanvragen

Eran Floor

Eran Floor heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de woningbranche. Wij zijn dé specialist in Limburg op het gebied van leveren en leggen van laminaat, lamelparket, pvc vloeren, traprenovatie en raamdecoratie.

Showroom Kerkrade

Akerstraat 33a
6466 HA Kerkrade
Dinsdag t/m Zaterdag
10:00 - 17:00

Contactinformatie

Telefoonnummer
+31 045 - 541 41 41
E-mailadres
info@eranfloor.nl

Volg ons op Social Media

Developed by ISL Marketing